31.07.12

So bad...

Мда до закінчення літа залишився один місяць...я так не хо в школу ну точніше в 11 клас це така честь))хаххх шо я мелю...стікі "отвєтствєнності" капець...Я І 11 КЛАС(аж смішно самій)..
 Скоро приїде комісарик )я хоть з нею і посварилась, але можна так і сказати, що помирилась sms-ками .Це так було мило ..)хахх що я ,як тупа ванілька ..
Зара мені саме головне це вмовити настю залишитись на день Незалежності..Хочу затусити як в останній раз ..
Як згадаю скікі ше тре всього купляти в школу ..мда багато однако ..але не буду забивати свою дурну голову цим...ше місяць свободи так, що тре відгуляти...






24.07.12

ммм...

Як швидко проходить літо ..аж стрьомно стає..Вчора хотіли зробити фотосешин .але фоти вийшли ніякі ..Ну моя Настік як завжди гарна на всіх фотках а ми як дібіли.
Но нічьо так все норм хіба шо  спала  сьогодні до 4 дня це мій рекорд...
 <3 їїї
хоть фоток і нема людських, але деякі найшлись:

   P.S Я також скучаю ...але я не знаю шо мені робити...((((

23.07.12

::::

Ну шо ж Вчора було свято день визволення Старої Вижви..Ми ходили гуляти було дуже круто ..ну так нормік..Затусили в промені аж до пів 3 ...десь згубили мого малого то ше з пів годинки шукали...А він взяв тай звалив додом ...не могли заснути аж до 7 ранку сонце блін зустрічали..
а так нічого нового все так як було з своїми мінусами і плюсами...

20.07.12

ням.ням....

Сьогодні день пройшов ну так якось....Знову сапала (блін як задовбалась),ну точніше гралась в ігру "Знайди серед бур"янів цибульку і буряки"...Потім нам з Настьоною захотілось печених яблук із корицею,ну і ше я робила шоколад ..Вийшло дуже смачно..і головне так за хвилин 10.
Потім подзвонила Вікуся ..рада була її чути вже тиждень як не бачились ..Так миленько поговорили ..але вона мені розказала і дешо не очінь пріятне ..ну так сказати це мене розстроїло ну да ладно хай так і буде ..мені насрати..
не буду на цьому зациклюватись...





19.07.12

Time Is Running Out..(Muse)


Сьогодні в мене був "дєнь труда"..Я з Настіком сапали...Яке ж це марудне діло, шо то дупаюю.Ми сапали капусту полуницю помідори ..так заманалися ..Але було і пріятне я сьогодні варила шоколад такий афігєнний вийшов шо ми його злопали за 5 хв..а так нічого нового ..сиджу дома ..Кстаті вчора, настя мене заставила подивитись з нею "3 метра над уровнем неба"
І я не трохи не жалію що подивилась..кіно мені дуже сподобалось, я навіть просльозилась в кінці.Але кінцівка мене рочарувала мені казалось що Ачі і Бабі будуть разом..(омг Ачі такий красавчік)вони така гарна пара..Кстаті вже є 2 частина цього кіна але в поганій якості тому я чекаю нормальну..


16.07.12

*****

Ранок) Бля встала в 7 ранку ...нафіга вопрос??Треба іти сапати клубніку ...Як то же ш мені лєнькі, шо то срака...Ходили вчора до Ксю  пів 10 ...Було весело позгадували дуже багато з дитинства ...Вона позагадувала нам загадок кучу, ну шось тіпа такої :
є 2 батька і 2 сини, також є 3 яблука
ЯК поділити ці яблука, щоб кожному дісталось по одному??
Вот Я з Настьонишом  думали ...Але я вже цю загадку десь чула..ну точніше мені вже неї хтось загадував, але всеодно не здогадалась ...Ми так заговорились, шо пішли від неї десь в 12 ,чи то пів 12, вже не помню..Бля оказується дуже страшно іти по вулиці ксю коли темно ...ми з настьою від кожного шороху шарахались ...Але нічого тут мені схотілось морозива ..Я то прекрасно знала, шо СКАрлєт закритий ,але надіялась, що це не так ..То ми ще з нею помандрували в центр ..Ну і десь пів 1 чи в 1 ми пріпьорлісь додому..Але ще перед цим в нас була спєц опірація : на лавці біля двору сиділи чуваки і так голосно про шось там говорили..Ну от нам встрілило в голову дізнатись хто там.Оказалось шо це сидів Андрійко і ше якісь там його дружки ..а ми засіли в кущах і слухали про що вони там говорять ...Мда і це ще вони кажуть ,що дівчата безтолкові...Та куди там нам до них!Вони тупо кончані дібіли.........
мда і в цьому сумніватись точно не треба..
ну от Вилізли ми з засади( ну по-перше мені схотілось в туалет,по-друге там сильно комарі кусались...)Тай пішли вже в дом ..Але то ше не кінець Мені хотілось їсти то ше десь до пів 2 ми їли(ну ладно Я їла)Вот а потім ше до 2 чи пів 3 ми грали карти ...бо не хотілось спати...

I am not afraid I was born to do this....Price each moment of your life...


♥♥♥

Вчора був дуже насичений день та вечір...Спочатку на 7 годин ми пішли до Ксю:пили чай ,ржали як дикі коні, їли ,Ксю причипилась до мене шоб вона мені накрасила стрєли..Потім ми почали з нею битися ну так шуточно))Потім ми почали дзвонити до ФІЛЄ і питати її (про деякі інтімні вєщі)
 Потім десь пів 10 ми пішли до мене додом збиратись в центр : Настьониш дала менеі свою класну жовту футболку..І вона накрасила Коміка (боже їй так гарно з накрашеними очима)
Потім нас зустріли вадік і настік(ну комік називає її тюлєньом)))Боже Настік це тупо моя споріднена душа ...ми вчора так наржались ну .бо були трохи під градусом..Бля ми почали згадувати танцулькі ,які були в дитинстві : макарену, танець малєнькіх утят,,потім біля шансу ми з нею грали класікі ...хахха во дібіли правда класікі були лише до 3 ...бо на більше в нас тупо піску не хватило ..далі ше танцювали біля Міхаїла ..ОМГ вона крутяк..я її люблю ...



Бля я ше так шочу...Прийшли додом в 2...

15.07.12

хахх..


Капець,вчора в нас сталась трагедія: в аварії померла Аліна Іщик вона мала перейти в 10 класс.Я її то особо не знала ,ну по розповідях її друзів вона була дуже веселою і дружелюбною людиною .Як так може вона навіть життя не надихалась на повні легені ,шо це є 14 років..
Все сталось так шо задумуєшся, а шо життя чи може воно бути .таким довгим в щасливим..Цей
випадок показав мені шо в один момент може померти твій друг родич ,тобто людина яку любиш ти і це може статись за 1 секунду. Так що кожен має задуматись, що в цьому житті треба цінувати кожну хвилину,секунду,момент..Ми не знаєм ,що може статись завтра, тому потрібно
жити сьогоднішнім днем((
Вічна їй память.......

09.07.12

1day Nastia

Приїхала моя настюшка!!ура ура ура ..
Ходили вчора гуляти..Трошки вгасили рево..Тай пішли на річку (Я КУПАЛАСЬ)це афігєнно вода така тепла ..Але комарі так їбашили шо то срака..І було мокро..